chat_bubble

Sensommaren 2018 satte sig Linda vid sin dator och googlade efter välrekommenderade byggföretag som kunde hjälpa familjen med att renovera det nyinköpta huset.

Jag kollade runt på Reco efter byggföretag med bra rekommendationer, och sen valde jag ut 3 företag som jag tog in offert från. Och sen jämförde jag dem, främst på priset…Sammlands var de med bäst pris av alla bolag, och jag tyckte de hade bäst service också.

Familjen hade inte fått tillgång till huset innan vi satte igång med renoveringen, och då är det alltid extra viktigt att förbereda sig ordentligt.


Vi hade ju inte flyttat in, så jag hade kollat med säljarna av huset om vi kunde komma, och det gick bra och det även bra för Sammlands. Jag hade riktigt koll på alla mått, men det mesta gick bra och jag fick bra service från Joakim som var på mötet.
Före renoveringen
Efter renoveringen

Vår erfarenhet av att renovera hemma hos privatpersoner sträcker sig nästan 20 år bakåt i tiden, och att planera innan man sätter igång är en nyckel för framgång men det gäller även att kunna vara flexibel.

Allt har varit väldigt smidigt. En väldigt bra resa. Vi jobbade med Jarek som arbetsledare, och de kom hela tiden med bra förslag på lösningar som inte vi hade tänkt på. Vi hittade mer fukt i källaren än vad vi trodde, men vi fick väldigt bra stöd då av Johan (läs Johan Sammland, VD) men det gjorde att projektet drog ut på tiden.

I detta projekt hade vi en snäv tidplan, då familjen stod med dubbla boenden under projekttiden, och med två små barn vill man undvika att bo i en renovering.

Allt med köket och badrummet var klart innan vi flyttade in, men eftersom vi var tvungna att torka ut källaren drog det ut på tiden. Det var väldigt smidigt och vi har bara positivt att säga om projektet och Sammlands.

Vi är tacksamma över att vi fick chansen att hjälpa Linda med familj att renovera deras hem. Vi hoppas att de nu kommer njuta av deras hem lång tid framöver.

Vill du också ha hjälp med renovering ser vi fram emot att höra från dig.

Ha en bra dag!