chat_bubble
Vi har hjälpt kunder renovera sedan 2003

Vare sig du ska renovera badrum, kök, måla om, lägga nytt golv, installera vattenburen golvvärme eller bygga en bastu så är det något vi på Sammlands gärna hjälper till med.

Våra erfarna arbetsledare sköter allting på plats och vi startar alltid med att träffas på ett platsbesök för att gå igenom dina idéer och tankar för att därefter formulera detta i en tydlig offert. Goda förutsättningar krävs för en väl utförd renovering.

Vare sig ditt projekt gäller lägenhet eller villa så kan vi hjälpa dig. Hos oss får du erfarna arbetsledare, duktiga hantverkare och ett team som verkligen gillar att renovera hemma hos privatpersoner i Stockholm.

Vi samarbetar med duktiga inredningsarkitekter och leverantörer av kakel, klinker och inredning för att din renovering ska gå så smidigt som möjligt.

Många kunder frågar oss vad det kostar att renovera sitt hem, vi kommer gärna ut på ett platsbesök för att lämna offert.

Är du redo att sätta igång? Hör av dig till oss så bokar vi in ett platsbesök och påbörjar processen för att ta ditt projekt i mål.
Ett par renoveringar vi utfört