chat_bubble
Vi kan badrum

Vi har sedan starten 2003 hjälpt privatkunder i Stockholm att renovera sina badrum. Att genomföra en badrumsrenovering kan vara en rätt krånglig och krävande process. Vi har förståelse för detta och försöker alltid planera arbetet så väl som möjligt för att underlätta så mycket som möjligt för dig som kund. Ditt hem är vår arbetsplats och detta är vi väl medvetna om. Det är många yrkesgrupper som krävs när man genomför en badrumsrenovering och därav är planering A och O. Vi lägger stor vikt vid kommunikation både innan, under och efter projektet är avslutat för att säkerställa att du är riktigt nöjd med ditt nya badrum.

Vi är ett sammansvetsat team som jobbat tillsammans under många år och har lång dokumenterad erfarenhet av att utföra renoveringar av badrum. Självklart har vi alla certifieringar, behörigheter och försäkringar som krävs för att utföra våtrumsarbeten.

Är du intresserad av att få veta vad det kostar att renovera badrum? Kontakta oss så kommer vi ut på ett platsbesök och ger dig en offert.

Om du inte kan hålla dig, så kan du börja med att läsa denna artikel som killarna på Leadme skrivit ihop.

Ett par badrumsprojekt vi utfört