chat_bubble
Vi kan kök

Att skapa nytt liv i ett kök är något vi på Sammlands har gjort sedan 15 år tillbaka. Hos oss får du ett välsvetsat team av hantverkare som alla förstår innebörden av att jobba hemma hos privatkunder i Stockholm.

Arbetsplatsen ska vara ren och snygg efter varje avslutat arbetspass och ordning och reda är något som är viktigt för oss. Då blir oftast också projektet mer lyckat och vi förstår att du som kund uppskattar att vi respekterar ditt hem.

Vårt mål är och har alltid varit att ha Stockholms nöjdaste kunder och efter det mottot jobbar vi varje dag.

Vare sig du renoverar ditt kök för att fräscha upp det gamla, förverkliga en dröm eller pga. en fuktskada eller liknande så kan du räkna med att vi kan hjälpa dig att lyckas med ditt projekt.

Vi kommer ut och träffar dig på plats och går igenom projektet för att därefter gå hem till kontoret och räkna på jobbet. Du får därefter en tydligt specificerad offert. Att ha tydliga förutsättningar tror vi är framgångsreceptet för att lyckas leverera en riktigt bra köksrenovering.

När projektet sedan ska sättas igång träffas vi återigen på plats och går igenom projektet en sista gång. När projektet går mot sitt slut så träffas vi för en slutbesiktning.

Vi hoppas på att få hjälpa dig med din köksrenovering, tveka inte att höra av dig till oss!
Ett par köksprojekt vi utfört