chat_bubble

Under vintern och våren har vi hjälpt Disa och hennes svärföräldrar med lite olika renoveringar i svärföräldrarnas hus. Det har renoverats två badrum och ett Attefalls hus. Vi åkte ut till Disa för att beskåda resultatet av den första badrumsrenoveringen, och vi passade på att ställa ett par frågor.

Disa är van vid att anlita byggföretag för renovering, och hon har tidigare utfört tre badrumsrenoveringar.

Badrummet som vi valde att renovera först var från början av 90-talet, och det var jättekonstigt planerat. Så det behövdes göra om. Min svärfar gillar att basta väldigt mycket så vi passade på att bygga en bastu i samband med renoveringen.

När Disa skulle hitta ett byggföretag som kunde renovera badrummet använde hon Google. Hon fick då kontakt med oss på Sammlands, och redan från början hittade vi varandra.

Emil som var här och gjorde offerten var jätteseriös. Han garanterade att vi skulle bli nöjda, och även om det är svårt att lova, kändes det väldigt bra.

När man ska renovera är det väldigt bra att ha en god dialog med varandra, och vi Sammlands försöker alltid bjuda på vår kunskap och erfarenhet för att göra våra kunder så nöjda som möjligt.

Arbetarna som har varit här är jättetrevliga, och framförallt Albert. Han har hela tiden hållit oss informerade och gett oss förslag på förbättringar eller beslut som vi måste ta. Det har känts tryggt... Jag är ju inte någon expert på renovering, och därför gillar jag alla bra förslag på lösningar som Albert har kommit med.

Tydliga förutsättningar och förväntningar är nycklar till en lyckad renovering! Därför är vi extra glada när vi arbetar med väl förbereda kunder. I detta fall hade Disa besökt Bygg-Olle.

Före
Efter

Vi köpte det mesta på Bygg-Olle. Vi tog även hjälp av de för att göra en skiss på badrummet. Det hjälpt oss väldigt mycket, att se hur allt skulle bli.

Avslutnings frågade vi efter tips till andra som också står inför att renovera badrum i Stockholm.

Anlita kompetenta arbetare som kan komma med bra förslag. Det är jätteviktigt!

Vi är glada över att ha fått förtroendet att hjälpa till med renoveringen hemma hos Disas svärföräldrar och vi hoppas att det kommer eldas friskt i bastun framöver.