chat_bubble

I höstas hjälpte vi Kristoffer med familj att renovera deras badrum. Det var första gången familjen anlitade ett byggföretag ”på riktigt” för en renovering. Tidigare hade man gjort det mesta själv, men när det vad dags för badrum ville man ha hjälp från ett proffs.

Jag gick via Offerta.se och där fick jag förslag på olika bolag. Sen kollade jag vilka som hade fått bra betyg, och Sammlands hade fått bra betyg. Vi träffade 5 olika bolag som alla lämnade offert på jobbet. Vi sorterade direkt bort den dyraste och den billigaste, och sen gick jag rätt mycket på känsla och upplevd seriositet.

Att renovera är en dynamisk process, och god planering tilltrotts behöver man ofta vara förberedd på att saker och ting inte alltid går som man har tänkt sig.

Sammlands var jättebra att ha att göra med. Det var inga problem alls. Som det kan bli ibland (läs med tunna bjälklag) blev det hål ner till grannens tak. Det var inge snack att man skulle fixa det. Jag ringde Johan, som har Sammlands, och han hade satt upp lappar i trappen så man kunde prata med honom direkt så jag som kund slapp svara på frågor. Han tog all dialog med grannen angående hålet och fixade allt. Det var råskönt tycker jag.

Vi frågade om Kristoffer hade några tips till andra som planerar att göra en renovering, och tipset Kristoffer hade var att arbeta för en god dialog och samarbete med företaget man anlitar.

Jag kan ju ingenting om det här, och man kan ju ha önskemål, men om man får förslag på andra lösningar är det bra. Har man gjort det här hundra gånger så vet man ju vad man pratar om. Jag tror man ska kunna vara lite flexibel, det tror jag är en vinnare.

Att tydliga förutsättningar, bra dialog och samarbete är viktiga delar i en renovering är något vi på Sammlands har lärt oss genom åren. Och därför försöker vi ändå från första kundmötet, till överlämning av nyckeln försöka arbeta för att kunden ska ha en så enkel resa som möjligt. Att kunna lyssna, förstå och erbjuda vår kunskap om renovering är nycklar för nå det.

Vi är glada över att ha fått chansen att hjälpa Kristoffer med familj!

Vill du också få hjälp att renovera ditt badrum?